Valná hromada SDH Turnov

Pánové a dámy, tímto Vám chci připomenout Valnou hromadu kterou náš sbor bude mít 19. 12. 2015 Od 18:00. Místo ještě upřesním. Honza.

Novinky

Valná hromada SDH Turnov

Pánové a dámy, tímto Vám chci připomenout Valnou hromadu kterou náš sbor bude mít 19. 12. 2015 Od 18:00. Místo ještě upřesním. Honza.

Celý článek

Valné hromady okrsku Turnov

Vážení členové, zde Vám přepisuji data Valných hromad turnovského okrsku pro rok 2015, tak jak byly nahlášeny na poslední okrskové schůzi. Všechny valné hromady by měli začínat v 18 hodin. Změny budou hlášeny a popř. doplněny.

27.11. 2015   SDH Mašov,

11.12. 2015   SDH Bukovina,

19.12. 2015   SDH Turnov,

9.1. 2016   SDH Daliměřice,

16.1. 2016   SDH Pelešany,

23.1. 2016   SDH Kadeřavec

30.1. 2016   Okrsková Valná hromada na Kadeřavci.

Celý článek

Roudnice nad Labem

Takže konečně je vše oficiálně potvrzeno a na oslavu do Roudnice se jede 23. května kolem šesté ráno. Pojedeme tam s hydroforem a praporem. Honza Do galerie jsem zároveň přidal oficiální plakát celých oslav.

Celý článek

Organizační informace k Pálení čarodějnic 2015

Pálení čarodějnic 2015 se bude konat jako každý rok v areálu Na Lukách za starým autobusovým nádražím v Turnově.

Celá akce se koná výhradně v organizačním zajištění SDH Turnov a nikdo jiný než zástupce SDH Turnov nemá jakékoliv rozhodovací pravomoce. Tudíž v případě, že se někdo bude chtít zúčastnit této akce jakožto prodejce, musí nejdříve kontaktovat někoho ze zástupců SDH Turnov (viz. sekce KONTAKT ) a ten po specifikaci nabízeného sortimentu rozhodne o dalším postupu.

Zásadně nebude brán zřetel na nikoho, kdo by nedal nikomu z SDH Turnov informaci o své přítomnosti na této akci a ten bude následně vykázán z areálu pořádání akce. 

za SDH Turnov

Jan Smrkovský - starosta sboru

Celý článek

Nášivky

Před několika minutami dorazily objednané nášivky. Jejich podoba doznala několik změn, ale nikterak ve znaku, ale jen a pouze v textovém uspořádání tak, aby vše bylo v pořádku a čitelné. Jejich finální podoba je už nyní dána ve fotogalerii.

Celý článek

Úprava stránek

Omlouváme se za občasné výpadky v dostupnosti stránek, ale probíhá jejich kompletní úprava. Hlavně v obsahu fotogalerie a historie sboru. Děkuji za pochopení.

Celý článek

Výroční schůze

Vážení členové SDH Turnov

 

Po několika debatách ohledně termínu výroční schůze byl jako konečný termín ustanoven 23 leden 2015 a to od 18 hodin v Saloonu U Supa.

Těšíme se na shledání a doufáme v hojnou účast.

Celý článek

Poděkování

Tímto bych rád jménem SDH Turnov poděkoval všem návštěvníkům akce "pálení čarodějnic" za bezproblémový průběh akce bez nutnosti zásahu jakékoliv složky IZS. Oproti předešlým rokům nebyla potřeba asistence Městské policie ani Policie ČR  a hlavně Záchranné služby.  Takže ještě jednou děkuji a doufám, že i nadcházející ročníky se ponesou ve stejném duchu.

Celý článek

Tak Změna změny

Z důvodu indispozice kalendářního prostředku při ohlašování změny konání okrskové soutěže  je tu oprava. Takže finální podoba je takováto :      9.5. 2014 je schůze okrsku a 17.5. 2014 je soutěž.

Celý článek